Spelers v.v. Sliedrecht JO 13-3 pakken kampioenschap

SLIEDRECHT – De spelers van v.v. Sliedrecht JO 13-3 pakten zaterdagochtend 13 mei 2017 het kampioenschap, na een overwinning van 11-0 op IFC JO 13-3 uit Hendrik-Ido-Ambacht.

De kersverse kampioenen v.v. Sliedrecht JO 13-3. (Foto Rene Serno)

De wedstrijd deze morgen was een nieuwe kans voor het Sliedrechtse elftal JO 13-3. Winnen was noodzakelijk, anders ging de prijs aan hun neus voorbij. Dinsdag lieten de jongens het kampioenschap liggen.

Druk te groot’
Vanaf de aftrap werd volgens de club volop jacht gemaakt op de eerste treffer. ”Na drie minuten was het  raak na een scherpe voorzet van links en een snoeihard schot op doel verdween de bal achter de keeper van IFC. De 1-0 was een feit. De tegenstander probeerde er nog uit te komen, maar de druk van Sliedrecht was te groot en de 2-0 kon dan ook niet lang uitblijven. Nu kwam de bal van rechts en wederom was het vissen voor de keeper. Het arme IFC kreeg aan alle kanten de ballen om hun oren en met de rust stond het 4-0 voor Sliedrecht”, aldus de voetbalvereniging.

Beker
“De start van de tweede helft gingen de jongens toch nog volle bak om de schare meegereisde fans waar voor hun geld te geven. Het ene doelpunt na het andere vloog de tegenstander om de oren en van tegenstand was geen sprake meer. Na de glansrijke overwinning gingen de jongens terug naar Sliedrecht. In de kantine van v.v. Sliedrecht kregen ze bloemen en de beker. Daarna was het feest.