HomeNieuwsSlydregt.NU wil dat daders worden gepakt en betalen

Reacties

Slydregt.NU wil dat daders worden gepakt en betalen — 14 reacties

 1. Nog een punt hierin, zie nl maar een foto, ook een jonge boom, geknakt en ligt om … en de knallen die het ontploffen van de vuilnisbak geeft … je schrikt je te pletter hier als bewoner vlakbij. Meer controle en geen waarschuwing geven, maar mee, t wordt alleen maar erger.

 2. Ook ik wil het geruimd zien en wie vervuild moet betalen.
  De jeugd die zo flink is om een vuilnisbak op te blazen, moet maar eens aan de weet komen wat zo’n ding kost.
  Dus laat ze er één betalen dan weten ze de prijs.
  Opsporen die daders en gelijk laten betalen.
  In een schoon dorp is het leuker wonen, dan in een beestenboel.

 3. Ik denk dat iedereen vindt dat de daders opgespoord moeten worden en opdraaien voor de schade, dus m.i. heeft Slydregt.NU niet het monopolie op dit standpunt.
  Wat betreft bereidheid en bekwaamheid tot handhaving en de middelen, daartoe heeft het huidige systeem tot nu toe gefaald. Ik zie ook geen lichtpunten op dit punt bij onze bestuurders en handhavers.
  Hoe wil Slydegt.NU dit gaan veranderen? Als ze een concreet en haalbaar plan hebben, dan stem ik misschien op ze.

 4. Dromers met een roze bril. Er wordt een heel huis in brand gestoken en bijna mijn huis erbij. Mogelijkheden tot opsporing en vervolging zijn zeer gering. Hoe groot is dan de kans om daders op te sporen van een opgeblazen prullebak?

 5. Volgens mij wil iedereen dat, hoe denkt Slydregt.Nu dat te gaan bereiken.
  Ik vind persoonlijk dat Slydregt.Nu met een hoop gebakken lucht komt.
  Roepen, roepen, maar geen oplossing aandragen.
  En de oplossing ‘meer politie’, daar gaan we als gemeente simpelweg niet over.

  • Nou wel in een bepaald opzicht gaan ze over de politie, stuur ze in ieder geval is aan. Maar goed camera’s kan ook een optie zijn. Of laat ze gewoon is langsrijden even namen noteren. Daarbij wordt er nu niks gedaan.

 6. De kans is vrij groot dat ze gepakt worden aangezien het vaak hetzelfde groepje is dat rond de JOP en Anne de Vries school overlast en vernielingen veroorzaakt. Er wordt helaas niet veel aangedaan naar mijn mening. Maar op heterdaad betrappen is en blijft lastig.

 7. Heel erg wat daar gebeurt en het is de zoveelste keer! Dat kan en mag niet getolereerd worden! Camerabewaking is een oplossing lijkt mij. Wel hoog ophangen anders wordt ook dat gesloopt!!

 8. Volgens mij is de burgemeester verantwoordelijk voor de openbare orde. Die wordt de laatste paar jaar nog al eens verstoord. Dan moet de burgemeester wat doen. Doet die dat niet of niet voldoende, is het de taak van de gemeenteraad om de burgemeester hierop aan te spreken.

 9. De burgemeester is verantwoordelijk voor handhaving van de openbare orde. Dat is vooral een kwestie van de juiste prioriteiten stellen en daarin schiet hij in mijn beleving al langere tijd ernstig tekort. Cameratoezicht kan mogelijk er toe leidt dat de daders worden achterhaald. Het is vaak, zo niet altijd, dezelfde groep die de vernielingen aanricht op dezelfde plaats. Waarom zie ik die groep wel als ik langs het Burgemeester Feitsmapark loop en de politie niet? Onwil en verkeerde prioriteiten of capaciteitsgebrek?

 10. Weghalen die JOP willen ze zelf ook zo te zien.
  Kunnen wij er ook weer gewoon langs fietsen of lopen zonder na geroepen (lees scheldtirade ) te worden!

 11. Blijkbaar willen de jongelui aandacht/
  Er zijn genoeg verenigingen, clubs e.d. in Sliedrecht.
  Buurthuizen zijn er niet meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *