Deze pagina wordt ingevuld door de PvdA in Sliedrecht. De redactie van Sliedrecht24 heeft deze pagina omniet beschikbaar gesteld aan de politieke partij in verband met de gemeenteraadsverkiezingen woensdag 21 maart 2018. De redactie is niet verantwoordelijk voor de inhoud en juistheid. Affiches, (reclame)banners, collages en flyers worden niet op deze pagina geplaatst, omdat die onder reclame vallen.

Redactie Sliedrecht24


Donderdag 9 november 2017

Kandidatenlijst
Tijdens de ledenvergadering van de Partij van de Arbeid is de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen 2018 vastgesteld. De leden hebben unaniem gekozen voor Anton van Rees als lijsttrekker.

Anton van Rees werd unaniem door de leden als lijsttrekker gekozen voor de PvdA. (Foto PvdA Sliedrecht)

Ben van der Plas (nu burgerraadslid) staat op nummer 2. Op nummers 3 en 4 de enthousiaste nieuwkomers Gökhan Torun en Esther Gruppen. Oud-raadslid Johan Huisman maakt de top-5 compleet. Jennifer Lanser (huidig nummer 2) treedt, wegens een drukke baan, een stapje terug op de lijst. Ook nieuw op de lijst is Joop Keesmaat, die enthousiast zijn eerste stappen in de politiek zet. Het verkiezingsprogramma wordt binnenkort openbaar gemaakt via de website. Kor Blijenberg, oud-wethouder, duwt de lijst.