HomeNieuwsOnrustig en vernieling bij Burgemeester Winklerplein

Reacties

Onrustig en vernieling bij Burgemeester Winklerplein — 13 reacties

 1. Beetje naïef van deze ondernemers om vuilnisbakken, reclameborden en stoelen in de nacht buiten te laten. Loop in de nacht eens over de Lijnbaan in Rotterdam. Alles vergrendeld en weg.

   • Tegenwoordig? Dit speelt al jaren, ik kan me nog herinneren toen ik als kind zijnde boven één van de winkels woonde het zaterdag- op zondagnacht en vooral oudjaar altijd hommeles was op het Burgemeester Winklerplein. Dan heb ik het over 30(!) jaar terug….
    Jammer dat het nog steeds een terugkerend probleem is!

 2. Belachelijk actie. Met je poten heb je van andermans spullen af te blijven! Zelfs als dat maar vuilnisbakken, reclameborden of stoelen zijn… Wat meer respect voor spullen van de ander is meer op zijn plaats dan alles maar aan de ketting of naar binnen…

 3. Als iedereen eerlijk was, hadden we negens een slot op hoeven zetten. Je moet gewoon alles kunnen laten staan.

 4. Blijf met je poten van andermans spullen af. Anders moet je maar eens opnieuw leren wat er bedoelt wordt met mijn en dijn. Slopen heeft tot gevolg iets nieuws ervoor terugkopen.

 5. Afblijven van iemand anders zijn spullen. Maar wanneer je de politie belt, krijg je te horen of de jongelui al iets hebben gedaan. Terecht misschien, maar de feiten wijzen vijf minuten later iets anders uit. Meer blauw op straat en anders buurtwacht met knuppels.

 6. Camera’s en dan niet van die waardeloze met van die vage opnames, maar lekker scherp waar je direct ziet wie of wat iets doet. Dat is blijkens de praktijk zeer effectief.

 7. Hoog tijd dat er weer een bemand (24 uurs) politiebureau komt en dat er eens gecontroleerd gaat worden. En dan geen Bureau Halt maar gewoon lik op stuk beleid. Schade betalen en anders bij de ouders halen. Laat ze maar eens gaan opvoeden als ze niet weten wat hun kroost ‘s nachts allemaal uitspookt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *