HomeOpinieColumn: Parlementaire enquête

Reacties

Column: Parlementaire enquête — 3 reacties

 1. Ik zou nu al plaats op die tribune willen reserveren om er zeker van te zijn dat ik te zijner tijd er ook bij te zijn, als mijn gezondheid het toelaat, Peter. Ik hoop en bid dat het ooit zover komt, want zoals het nu gaat kun je niet meer spreken van bestuur maar is er sprake van wanbestuur. En wanbestuur dient te worden verbannen!

 2. Het onderwerp van deze column is zonder twijfel het grootste probleem waar wij in Sliedrecht en in de regio mee te maken hebben. Het is hoog tijd dat er snel duidelijkheid komt, anders is de schade niet te overzien. Nu weet niemand waar hij aan toe is.

 3. Ambtelijke molens draaien nu eenmaal langzaam en dat komt goed uit voor dat “mooie bedrijf” in Dordrecht. Daar weten ze wél van doorpakken en gaat de gifuitstoot dan ook 24 uur per dag en 7 dagen per week gewoon door, ongeacht de risico’s.

  En v.w.b. onze bestuurders. Ik vraag me af zij wel de juiste kennis in huis hebben om naar behoren te handelen. Het lijkt er in ieder geval niet op en laat Jan met de korte achternaam zodoende gewoon zitten met hun dagelijks (gezondheids) probleem. Het raakt ze niet, dus hoor je ze ook niet.

  De Haagse politiek dan?
  Tja, die laten alleen van zich horen als men je stem nodig heeft bij de nationale verkiezingen. Trekken zich daarna met een diep en vooral lang stilzwijgen terug, sluiten vervolgens onderling een deal, en doen dan juist dátgene waar bijna niemand zich in kan vinden.

  Als je gisteravond Nieuwsuur hebt gezien waarin duidelijk wordt gemaakt hoe men vanuit de politiek er niet voor schroomt om wetenschappelijke onderzoeken te “sturen” dan is mij wel duidelijk dat jij wel heel veel vraagt Peter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *