HomeNieuwsC8Claim komt met schadeclaim naar chemiebedrijf

Reacties

C8Claim komt met schadeclaim naar chemiebedrijf — 16 reacties

  1. Dit klinkt mij in de oren als een zeer profesionele benadering.
    Fijn, dat er eindelijk schot komt in het evalueren van alle onderzoeksresultaten.

      • Te absurd voor woorden om die bedrijven, die willens en wetens de boel beduvelen, zelfs maar een kans te geven te verklaren waarom ze ons vergiftigen…. Stoppen en aanklagen!

  2. Andere Jan: aanpakken dat bedrijf. Stoort zich nergens aan. En ook al houd je je aan een vergunning of regelgeving en je weet dat er schade wordt veroorzaakt, doorgaan? Dat onze overheid wat makkelijk is mag niet in de weg staan dat er actie wordt ondernomen. Wat een mentaliteit van Chemours / Dupont. En aasgieren zijn het zeker. Ik draai het nu even om: winst, winst, winst winst ten koste van gezondheid van mens en ten koste van het milieu!

  3. Dit heeft met de volksgezondheid niks te maken, maar alles met ergens een slaatje uit proberen te slaan. Dat soort mensen vind ik aasgieren, die advocaten voorop, maar ook die lui die hierin mee gaan.

  4. Oh nee. Daar gaat het helemaal niet om, maar mogelijk dat er inderdaad betrokkenen zijn die wel uit zijn op schadeloosstelling vanwege klachten over de gezondheid en wat daar aan gekoppeld kan worden, waardevermindering van hun eigendommen, etc. Maar een veelheid strijdt voor het recht op een veilige omgeving en gezonde omgeving, zoals ook steeds is duidelijk gemaakt in de slogan van “Sliedrechtse Gezondheid vóór alles” Al het geld van de wereld lossen gezondheidsproblemen niet en nooit op!

  5. De tijd zal het bewijs leveren. Wij allen leven in een wereld waar moderne technieken worden toegepast en constant worden gecontroleerd op basis van verleende vergunningen. Dat is de realiteit. De vraag is hoe ver gaat men wat betreft het belasten van het milieu en de volksgezondheid. Daar in zit namelijk wel de uiteindelijke verantwoording van bedrijven en overheden. Gaat het de goede richting heen of blijft men te traag hangen in verouderde proces-technieken. Alert zijn op emissies is wel een punt van aandacht. De mix van allerlei toxische stoffen in het water en in de lucht zal toch op korte termijn naar beneden moeten. Daar is iedereen het nu wel over eens. De natuur reageert er wel op en geeft signalen af. Wie niet luistert zal de negatieve gevolgen ervan moeten verantwoorden. Dus samenwerking op een verantwoorde manier is nodig . Belangen die tegen werken moeten het veld ruimen en plaats maken voor de juiste richting zonder toekomstige nadelen voor het mileu de groene richting heen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *