HomeNieuwsC8Claim komt met schadeclaim naar chemiebedrijf

Reacties

C8Claim komt met schadeclaim naar chemiebedrijf — 15 reacties

  1. Dit klinkt mij in de oren als een zeer profesionele benadering.
    Fijn, dat er eindelijk schot komt in het evalueren van alle onderzoeksresultaten.

      • Te absurd voor woorden om die bedrijven, die willens en wetens de boel beduvelen, zelfs maar een kans te geven te verklaren waarom ze ons vergiftigen…. Stoppen en aanklagen!

  2. Andere Jan: aanpakken dat bedrijf. Stoort zich nergens aan. En ook al houd je je aan een vergunning of regelgeving en je weet dat er schade wordt veroorzaakt, doorgaan? Dat onze overheid wat makkelijk is mag niet in de weg staan dat er actie wordt ondernomen. Wat een mentaliteit van Chemours / Dupont. En aasgieren zijn het zeker. Ik draai het nu even om: winst, winst, winst winst ten koste van gezondheid van mens en ten koste van het milieu!

  3. Dit heeft met de volksgezondheid niks te maken, maar alles met ergens een slaatje uit proberen te slaan. Dat soort mensen vind ik aasgieren, die advocaten voorop, maar ook die lui die hierin mee gaan.

  4. Oh nee. Daar gaat het helemaal niet om, maar mogelijk dat er inderdaad betrokkenen zijn die wel uit zijn op schadeloosstelling vanwege klachten over de gezondheid en wat daar aan gekoppeld kan worden, waardevermindering van hun eigendommen, etc. Maar een veelheid strijdt voor het recht op een veilige omgeving en gezonde omgeving, zoals ook steeds is duidelijk gemaakt in de slogan van “Sliedrechtse Gezondheid vóór alles” Al het geld van de wereld lossen gezondheidsproblemen niet en nooit op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *