Monsterzege voor Sliedrecht2 tegen Nieuw-Lekkerland

SLIEDRECHT – Sliedrecht 2 verstevigde zaterdag 18 februari 2017 zijn tweede positie in de Reserve Hoofdklasse. Op Sportpark de Lockhorst werd nummer dertien Nieuw-Lekkerland 2 op een 13-0 nederlaag getrakteerd.

Het scorebord kon de score niet aan en bleef hangen op 9-0. (Foto Frank Lobbezoo)

Vooraf bleek al dat de tegenstander uit Nieuw-Lekkerland niet over hun volledige selectie kon beschikken. De ploeg was met slechts elf spelers, waarvan enkele uit lagere elftallen, afgereisd naar Sliedrecht.

Tien spelers verder
Het thuisteam van trainer Ron Vlot pakte directe de koe bij de hoorns en stond na vijf minuten al met 2-0 voor en was de wedstrijd eigenlijk al gespeeld. Bij rust werd de voorsprong nog uitgebouwd naar 5-0. Na de pauze moest Nieuw-Lekkerland met tien spelers verder, waarvan Sliedrecht goed profiteerde. Na een kwartier in de tweede helft stond het al 8-0 en na 67 minuten werd het tiende doelpunt gescoord. De teller stopte uiteindelijk bij 13-0.

Gescoord
De doelpunten werden gemaakt door Kenny Stuy-Van den Herik (5), Ronald Snap (4), Mickey de Ruiter, Danny van Laarhoven, Danny Struijk en Niels Meerkerk. Omdat koploper ASWH 2 ook ruim wist te winnen (7-2 tegen VVGZ 2) blijft het gat tussen de twee teams vijf punten met nog tien wedstrijden te gaan in de Reserve Hoofdklasse. Met hun overwinning pakte ASWH ook de tweede periodetitel. De eerste periode ging naar Sliedrecht.